Menu

Først kommer helbredet

De fleste nationer har et ordsprog om sundhed. Og det skal man ikke undre sig over. Det ser ud til, at vi i vor moderne tid er ved at glemme det.
Den nuværende livsstil blev opsummeret af Robert Lembke:  „Først har man brug for sundhed for at tjene penge, derpå for penge til at hente sundheden tilbage."Mineralkilde

Ved den høje arbejdsindsats, som den nuværende livsstil fører til, er det vigtigt ikke at forsømme og undervurdere de første symptomer, som krop og sjæl bruger for at vise deres behov for afslapning.

Vidste du, at hvis du arbejder mere end 55 timer om ugen, forhøjes (ifølge undersøgelsen fra University College London, som blev offentliggjort i Lancet) sandsynlighed for koronaer sygdomme og risiko for hjerteanfald med op til 33 procent?

Mange undersøgelser har også bekræftet, at langvarig stress resulterer i et svækket immun- system. Ved stressen kommer der nemlig cortisol til kroppen, og hvis der findes langvarigt øget produktion af cortisol, bliver immunsystemets reaktioner undertrykt, og dermed kommer det til udvikling af inflammatoriske processer i kroppen.

Ophold i kurbade kombinerer det behagelige med det nødvendige. Forkæl dig selv, oplev intensivt forbindelse af natur, skønhed, kultur og fritid.

Opdag noget om de metoder, som vores forfædre opdagede og benyttede sig af, og som har hjulpet folk i flere generationer med at bevare et godt helbred og at få deres fysiske og psykiske styrke tilbage.

Bliv forkælet af naturen i form af mineralbade, drikkekure, inhalering, tørveindpakninger og andre klassiske behandlinger.

 

Váš dotaz

Fornavn
E-mail
Telefon
CAPTCHA Image
refresh
logo
dafinosven