Menu

Forebyggelse

Sundhed er den mest værdifulde ting, vi har

„Helbredet værdsættes ikke, før sygdommen kommer“, siger man i et dansk ordsprog. Er det derfor ikke bedre at gøre noget forebyggende for sit helbred en gang imellem?

Kurbade er ikke kun velegnede til syge mennesker, men også til dem, der ønsker at styrke sin sundhed og immunitet. Eller til dem, der ønsker at slappe af fra hverdagens stress og hast. Eller endda til dem, der blot ønsker at forkæle sig selv...

Forebyggende pleje eller sygdomsforebyggelse

Det er derfor rigtigt at pleje sig selv, selvom man ikke er syg. Det gælder jo endnu mere, når kroppen begynder at sende de første advarselssignaler - søvnløshed, rygsmerter, halsbrand og fordøjelsesbesvær, hyppig træthed, manglende interesse for det, vi altid plejer at være så glade for.Swimming pool

Vandreture i den friske luft, tilstrækkelig bevægelse, væskeindtagelse, motion og massage styrker mennesker, genopfrisker og giver ny energi. Den fysiske sundhed er også forbundet med den psykiske. Ophold i kursted, som er forbundet med kultur og sport, bringer den fysiske og psykiske helbredelse.

Den forebyggende pakke består af de mest succesfulde og mest populære behandlinger, som flere generationer har afprøvet. Som eksempel kan vi nævne mineralske bade, drikkekure fra de kilder, som er velegnede til dig, tørveindpakninger eller de tørre gasbade.

Vi tilbyder den forebyggende behandling ikke kun for voksne, men også for børn fra 4 til 12 år. Ældre børn har det samme program som de voksne.

Sund kost er vigtig

Forplejning i kusteder tilbydes fra det tjekkiske og internationale køkken. Det rige tilbud på diæter, som bliver forberedt af ernæringsterapeuter, står klar til alle patienter, hvis sygdom kræver diætkost.

Selv patienter, som ikke er begrænset af sygdom i udvælgelsen af fødevarer, kan i samråd med lægen eller ernæringseksperter, vælge diætkost.

De, som ønsker en korrektion af sin kropsvægt, kan gennemgå en slankende diætbehandling under ledelse af ernæringsterapeuten.

Supplerende ydelser: wellness, kulturelle og sportslige aktiviteter

Efter aftale med lægen kan du udvide dit program med de populære wellness-behandlinger. De unikke behandlingsprocedurer i kurbade, som findes i tilbudet, bliver suppleret med massager, rehabilitering, elektroterapi, moderne metoder som kryosauna, oxygenoterapi, Shiatzu massage eller akupunktur, mere end hundrede procedurer i alt. Afslapning i kurbade  kan man også supplere med en bred vifte af ledsagende kultur- og sportsprogrammer eller vælge ture til historiske og naturlige seværdigheder i kurstederne og deres omgivelser.

Váš dotaz

Fornavn
E-mail
Telefon
CAPTCHA Image
refresh
logo
dafinosven