Menu

Golf og andre aktiviteter

Sportslige aktiviteter

Golf

Hvis du spiller golf, vil du sikkert gerne prøve Den kongelige golfklub, der blev grundlagt i 1905. Den engelske Konge Edward VII. var til stede ved klubbens officielle åbning og blev en af de første klubmedlemmer. Klubben er en af de kun fire golfklubber uden for Commowealth, der fik lov til at bruge ordet ‘Kongelig’ (‘Royal’) i deres navne fra den britiske kongefamilie.

Gæsterne på de hoteller i Marianske Lazne vi tilbyder på vores internetsider, får 15% rabat på adgang til Den kongelige golfklub (18 Green Fee) i sæsonen 2018. Golfbanen er meget populær og en tidlig reservation er nødvendig!

Skriv til os, hvis du ønsker at kombinere din spatur med golf.

Tæt på Marianske Lazne findes også to andre berømte golfklubber - Golf Klub Kynžvart og Golf Resort Karlovy Vary.

Gåture, vandreture og stavgang

Naturen i byens omegn tilbyder perfekte vilkår for gåture - der findes et stort antal vandreruter mærkede med farvede tegn på træeerne. Det er også muligt at deltage i gåture med stavganginstruktør organiserede af kurstedet.

Cykelture

I byens omegn findes også utallige kilometer af cykelture, som leder gennem forskellige typer terræn. Det er muligt at leje mountainbikes i den såkalde Ski Resort.

Løbehjul

Det er også meget populært at leje et løbehjul og løbe ned ad bakken mens man nyder udsigten over byen. Det er muligt at leje løbehjul i Ski Resort og man kan tage svævebanen op til toppen af bjerget bagefter.

Skisport og snowboard

I vintertiden kan man både dyrke langrend og styrtløb i Marianske Lazne. Der findes en skilift og en svævebane i udkanten af byen og det er muligt at leje ski eller snowboard i Ski Resort. Man har også muligheden for aftenstyrtløb.

Gæsterne på de hoteller vi tilbyder i Idunns Fountain får rabat på SkiPass samt på at leje ski eller snowboard (i Sport 2000 Denk).

Tennis

Kurstedets tennisbane samt en opvarmet oppustelig hal er tilgængelige året igennem.

Gæsterne på de hoteller vi tilbyder i Idunns Fountain får rabat på adgang til tennisbanen.

Ridning

Der findes en ridning skole tæt på Marianske Lazne, der tilbyder både fritidsridning og træning.

 

Koncerter

Forskellige slags koncerter finder sted i marmorsalen i det så kaldte Casino koncerthus i centret af Marianske Lazne næsten hver aften. Hvis man ønsker at købe billeter til en koncert, kan man få hjælp i hotellets reception.

 

Historiske seværdigheder

Præmonstratenserkloster in Teplá

Dette storslåede kloster fyldt med historien er et nationalt kulturelt monument. Det berømte klosterbibliotek samt de rige udstillinger er også værd besøg.

Slot Kynzvart

Det ældre barokslot fra det 17. århundrede indeholder smukke værelser samt kostbare samlinger og unikke håndskrifter, der findes i slotsmuseum. Slotsparken hører til de største parker i Tjekkiet.

Slot Loket

Det romansk-gotiske slot er fyld med historien og mystisk atmosfære. Forskellige slags koncerter, der er kendte for deres unikke stemning, finder sted i salene under slottet. I sommertiden findes der forskellige kulturelle begivenheder ude i amfiteatret.

Chodovar Familiebryggeri

Museet af ølbrygning med en restaurant.

 

Naturparker

Den geologiske park i Marianske Lazne

Mange vandreruter, både korte og længere findes i en smuk stor park tæt på byens center.

Med svævebanen op i bjergene

En svævebane forbinder Marianske Lazne med den nærliggende bjergtop. Mange vandre- og cykelruter starter ved den øverste station af svævebanen. Tæt på stationen findes også den så kaldte Boheminium Park med miniaturerne af tjekkiske slotte og andre berømte historiske bygninger.

Kladska national naturpark

Naturparken ligger på køreafstand fra Marianske Lazne og indeholder en rig flora og fauna levende i højmosen. Det er muligt at gå igennem en del af naturparken på trægangstier. Tæt på vandreruten findes en god restaurant, der bøder på vildt.

Soos national naturpark

I denne unikke naturpark findes trægangstier, som leder igennem højmosen med små søer og mineralkilder. Der findes også et dinosaurer museum med modeller i naturlig størrelse.

Sommerfuglefarm

På køreafstand fra Marianske Lazne ligger en sommerfuglefarm med et drivhus fyld med eksotiske sommerfugle.

Váš dotaz

Fornavn
E-mail
Telefon
CAPTCHA Image
refresh
logo
dafinosven